Forretter
Fiskesymfoni
Tre slags fisk efter årstiden, serveret med bladgrønt. Serveret med grønne asparges, kaviar og orientalsk dressing. Hertil hjemmebagt brød.
Pris 68 kr.
Roulade af hvid fisk i savoykål
serveret på bladsalat med persillehvedekerner og tomatsalsa. Hertil hjemmebagt brød.
Pris 60 kr.
Varmrøget laks med dild creme
serveret på sprød salat. Hertil rejer, grønne asparges og hjemmebagt brød.
Pris 69 kr.
Bagt laksesouffle
med hvid fisk og dildkogte krebs samt pisket urtecreme. Hertil hjemmebagt brød.
Pris 59 kr.
Rejer med advokado panna cotta
serveret i glas. Hertil hjemmebagt brød.
Pris 57 kr.
Gammeldags hønsesalat
serveret med ristet bacon og ananas. Hertil hjemmebagt brød og dressing.
Pris 57 kr.
Slagterens parmaskinke
serveret på bladsalat med let peberrodscreme og grønne asparges. Hertil hjemmebagt brød.
Pris 60 kr.
Kyllingeroulade med spegeskinke
serveret på bladsalat med granatæble og ristede cashewnødder samt balsamico dressing. Hertil hjemmebagt brød.
Pris 60 kr.