Forretter

Forretter
Fiskesymfoni

Tre slags fisk efter årstiden, serveret med bladgrønt. Serveret med grønne asparges, kaviar og orientalsk dressing. Hertil hjemmebagt brød.

Pris 60 kr.
Roulade af hvid fisk i savoykål

serveret på bladsalat med persillehvedekerner og tomatsalsa. Hertil hjemmebagt brød.

Pris 50 kr.
Varmrøget laks med dild creme

serveret på sprød salat. Hertil rejer, grønne asparges og hjemmebagt brød.

Pris 59 kr.
Bagt laksesouffle

med hvid fisk og dildkogte krebs samt pisket urtecreme. Hertil hjemmebagt brød.

Pris 49 kr.
Rejer med advokado panna cotta

serveret i glas. Hertil hjemmebagt brød.

Pris 45 kr.
Gammeldags hønsesalat

serveret med ristet bacon og ananas. Hertil hjemmebagt brød og dressing.

Pris 45 kr.
Slagterens parmaskinke

serveret på bladsalat med let peberrodscreme og grønne asparges. Hertil hjemmebagt brød.

Pris 50 kr.
Kyllingeroulade med spegeskinke

serveret på bladsalat med granatæble og ristede cashewnødder samt balsamico dressing. Hertil hjemmebagt brød.

Pris 50 kr.